|
|
نوشته شده در دوشنبه 29 شهریور 1395
ساعت : 12:49 ب.ظ
نویسنده : علیرضا احمدی
|
|
طرز تهیه مربا پوست پسته
مواد لازم :
پوست پسته تازه |
1 کیلو |
شکر |
1 کیلو |
هل یا وانیل |
به قدر لازم |
آبلیمو |
نصف استکان |
گلاب در صورت تمایل |
1 فنجان |
خلال پسته |
1 فنجان |
طرز تهیه مربا پوست پسته :
پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید. پس
از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت
قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام
بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.
:: مرتبط با:
آشپزی ,
:: برچسبها:
مربا ,
پوست پسته ,
|
|
|